Några dagar i Vellinge!


Så har ännu en vecka gått och jag har inte bloggat, usch fy på mig! Men jag har haft lite saker för mig om man säger så, något varje dag i stortsätt, men skönt har det varit, det är bara så drygt när man inte vet vad man ska göra. Liksom när man bara sitter rätt upp och ned. Ibland kan det vara skönt men det är samtidigt drygt tycker jag!

I måndags var jag hos älsklingen och vi var på kalas, underbart väder var det hela dagen skönt! Sen i tisdags så cyklade vi till Höllviken/Kämpinge för att bada på stranden, mys men det var lite kalt i vattnet! Underbara dagar i Vellinge. Myspys på kvällen och kollade film med älsklingens mamma och pappa. Det är så otroligt skönt att det är sommarlov, men saknar jobbet får jag ju lov att erkänna!  


 

Sos TV skrev

Hej! Vi håller just nu på med en undersökning till vår blogg. Vi ska göra ett inlägg. Därför skulle vi bli jätteglada om du ville svara på frågan: Vilket är ditt favoritdjur? :) Mvh, SosTV

Den 2008-08-03 klockan 20:11:48.
http://sostv.blogg.se/
Evelina skrev

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATISär det att läga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

Den 2008-08-03 klockan 20:26:18.
http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo