I Vellinge!

Sitter hemma hos älsklingen nu! Tog bussen från Staffanstorp 11.46 sen hoppade jag av vid Konserhuset i Malmö för att invänta buss 150 till Vellinge som skulle komma 12.16! Diggar verkligen att åka buss, har ingenting emot det, dock lite drygt om en buss är försenad så att man missar den andra, men annars är det lungt! Det är både intressant och mysigt att åka buss :) Man ser så mycket folk och alla är så otroligt olika, sen är det bara så skönt att stoppa hörlurarna till Mp3 i öronen och liksom bara vara. Vara i sin egen lilla värld för en stund! Somna på en buss är något som jag inte kan, eller ja har iaf väldigt svårt för det! Såg den sötaste hunden på länge idag, en pitbull mastiff, otroligt underbart söt!

Tåg är en helt annan sak, det är inte alls lika intressant och mysigt. Fast att det går snabbare, så föredrar jag buss! Det kanske låter konstigt men så är det! Föresten såg två "små" pojkar på bussen in till Malmö som har varit mycket hemma hos oss för några år sedan, Padde och Oliver :P Som dem kollade, men dem kände nog inte igen mig ;)

Har varit i Vellinge i 1h nu, trodde att älsklingen skulle komma och möta mg vid bussen. Men nej där trodde jag fel, han var lite yrvaken när jag kom hem till honom. Han hade vaknat för 45 min sedan! Naw sötto då, men det var lungt, själv så har man varit vaken sedan klockan 09.30 :)

Är som sagt hos älsklingen nu och här ska jag stanna tills på fredag, för då ska vi hem till Staffanstorp, för det blir kalas hos kusinen min :) Sen på lördag blir det till att flytta möbler på brollans och mitt rum! Sen fest på vällen, Oliver min kära vän har ju fyllt 18! Nya möbler ska införskaffas på måndag, IKEA nästa :)

PS. Ni når mig på mb <(^-^)>

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo