Denna torsdag...

Skola idag började 10.00 gahh vilken jävla tid, klart det kan vara skönt
med sovmorgon ibland men man blir bara så trött när man liksom inte kommer
igång i rätt tid, jag blir iaf det är glad att jag börjar vid åtta tre av fem dagar i
veckan :) Dagen har iaf gått snabbt endas en lektion och mentorsträff på schemat
denna dag. En mycket trevlig lunch med grabbsen idag, vet dock inte hur jag
hamnade i denna sits, hamnade vi samma bord som Nicke, Sebastian, Fredrik
och Kristoffer ensam tjej, så man fick ju höra en hel del snacka om tjejer, om vem
som var snygg och vem som inte var snygg. Haha sen en liten diskussion om string,
ni vet ju varför= bilddagboken! SMS från Micke om handbollen idag, ska roa mig
med att klistra etiketter på kuvert och lägga i lappar, som ska skickas ut till alla barn i Staffanstorps kommun. Men det får jag roa mig med i helgen, före eller efter kräftskivan som ska äga rum hemma hos oss på lördag, släkten kommer :)


Efter skolan blev det en liten kort tur i stan, fixa present till älsklingen :) 1 år på måndag ♥ hittade precis vad jag skulle ha och fick mig en mycket trevlig pratstund med han i kassan, frågade en massa och vae allmänt trevlig som om vi kände varandra!? Men nope inte vad jag vet, men det är bara så trevligt när det finns så sjukt trevliga människor, förgyllde resten av min dag :) sen sprang man runt och letade lite, men hittade de tillsist, sjukt fint :) Sen dags att ta bussen hem, sätta sig med körkortsteorin + svenskan, ta ut lilla Mellemelle, spela lite på mammsens och pappsens nya dator. Sen käka en mycket god middag och sen ut i regnet.


Ja efter en hel lång sommar så har man "äntligen" börjat övningsköra igen, var ute idag med mamma och körde i 1h i regnet, ganska så underhållande i och med att man kunde använda regntorkarna :) Är faktiskt lite stolt över mig själv, jag hade inte glömt något sedan sist och det gick fin fint, bilen stannade endast 1 gång för mig idag. Nästa gång så händer det 0 gånger får jag hoppas! Annars var allt bra förutom att jag plötsligt blev kissignödig mitt i så fick hoppa ut och kissa haha!


Hemma igen, dags att klippa klorna på Mellemelle, han ville dock inte allt men det gick ändå pappsen fick håll i hårt och jag fick klippa snabbt, men nu är han en fin gosse. Städa buren får jag göra imorgon orkar inte idag! Snackar med älsklingen just nu och väntar på att äpplena i ugnen ska bli klara så jag kan käka dem och kolla lite TV, sen hamnar man här igen en stund och sen blir det sängen + körkortsteorin.


Imorgon kommer min älskling till mig ♥

Martin skrev

jaa du har inte haft speciellt mkt tid till mig ida..=/<3

Den 2008-08-28 klockan 23:39:52.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo