"Allt utan blöja går att töja"

Jag kom faktiskt och tänka på en sak idag, när jag satt på bussen påväg in till Malmö, då jag fick syn på traktorn, Mattias och Marcus från jobbet. Det var då det slog mig, en sak som Marcus råkade säga när vi jobbade, "Allt utan blöja går att töja" åter igen är det Marcus som får stå för rubriken på inlägget! Den meningen kommer jag aldrig att glömma, den får mig att tänka på jobbet av någon konstig anledning. Liksom, den har ingenting med jobbet att göra! Det är bara något snuskigt, en av många saker som kom ut ur Marcus mun under tiden som vi jobbade. 

Men nu i efterhand så kom jag att tänka på det, de stämmer. För de som inte har blöja, ja man kan ju alltid töja, men det finns ju faktiskt gränser, som jag och Mattias kom fram till. Även Marcus höll ju med om det ;) 

Som älsklingen nyss frågade "Ska du nu skriva om hur mycket du saknar jobbet!?" Oh ja det ska jag, för jag saknar det verkligen, för man visste vad man skulle göra varje dag, man fick lön och man hade trevliga arbetskamrater, vilket jag saknar otroligt mycket. Fast jag får dagarna att gå ändå, har saker att hitta på varje dag och det är jag glad för. Kan inte bara sitta och inte göra någonting en hel dag. Då blir jag bara knäpp, får spring i benen också vidare! 

Längtar tills skolan börjar igen och allt är som "vanligt" skola drar igång, träningarna är som vanligt, körkortet ska fixas fast att intresset inte är så stort, jobb ska ordnas och en massa mer!
Sandra skrev

Tjenare!:) Vill du ha presentkort på kicks, gratis? Då har jag ett skitbra tips, registrera dig på gratismakeup. Det går till så att du samlar poäng genom att värva andra och besöka hemsidor, sen byter du poängen mot presentkort. Riktigt smart faktiskt. Testa! :) http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1651

Den 2008-08-06 klockan 20:34:10.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo