13.30

Vaknade vid 13.30 idag ungefär, eller ja jag vaknade till ett par gånger tidigare. Men somnade om igen, släppte dock ut älsklingens kanin en gång, för hon var lite rastlös. Som ni kanske förstår så sitter jag hos älsklingen i Vellinge :) Åkte hit redan igår efter många om och men. Om man nu säger så, snäll som man är så åkte man en dag tidigare, fast att älsklingen hade varit lite smått dum och sådär förstört halva min dag! 

Men ja sådant är livet, det blir så ibland, lite missförstod, men nu är det ur världen. Man har små motgångar ibland, det är bara till att bita i det sura äpplet och tacka oh ta emot!  Fick iaf städat klart hela källaren igår och det blev fin fint och ja en massa plats över. Jag fick en hel hylla för mig själv till mina handbolls saker, Me like :)

För tillfället så sitter jag och funderar på hur jag ska ha min blogg!? Har hittat en bakgrund som jag ska ha, tycker att den är über snygg :) Men sen vet jag inte hur jag ska ha resten, men det blir en senare fråga. Älsklingen ska få göra om min blogg som straff, för att han var dum igår. Nej skoja, men han ska göra om den :) Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från skolan, han började idag och jag min stackare får vänta tills på torsdag :/ jag som längtar så!!!

Kanske kommer fler inlägg senare får se, nu ska jag terrosera lite folk på MSN, känner du dig träffad!?
Martin skrev

:$

Den 2008-08-19 klockan 15:34:06.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo