Tisdag ")

Trött efter en lång dag, haft tema hela eftermiddagen och tacka GUD för det, har nog inte skrattat så mycket som jag har gjort idag på länge alltså. Snacka om att man kan vara trött, tema är ganska så kul eller vad säger du "Boo" haha Trodde fan att jag skulle dö så mycket som jag och Sebastian skrattade när vi läste igenom temat, jag kan då säga det att det var tur att vi gjorde det! Vi fick mycket gjort även om det inte verkade så, fick knappt luft, vi har så många bra idéer så det är sjukt, men man kan tolka en del på fel sätt ") Men det löser sig, får vi hoppas Vickan tyckte iaf att våra idéer var super bra!


Gahh var på möte idag, oh ja naturligtvis så drog det över på tiden var inte hemma förrän 20.40 drygt, så nu sitter man här med naturkunskapen framför sig, så ska bege mig till sängen, för att plugga lide och sen kolla TV. Vilket troligen kommer att sluta med TV och nanna kudden!

Tack för en underbar eftermiddag Sebastian "Rigmor Trulle Hhho Boo"


Saknar min baby ♥

Sebastian skrev

Måste säga att eftermiddagen var riktigt, riktigt bra. Var länge sen jag också hade så kul och arbetade gjorde vi också :P Ganska mycket faktiskt :P Det blir lätt MVG!! :D

Den 2008-04-16 klockan 13:28:37.
http://adverbet.blogspot.com

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo