Sitter i plugget

Naturkunskap

Muntligt prov i naturkunskapen avklarat då ja, gick hur bra som helst. Fast att man skulle stå där framme och snacka + skriva inför alla. Skrev mycket på båda uppgifterna och min lärare tyckte att allt var perfekt, men synd var det att man endast kunde få G på provet. Men fick veta att jag hade fått ett klart MVG om det skulle bedömas, vilket känns bra.

Nu återstår bara det skriftliga som tydligen ska vara skit stort, men det ska gå. Måste ha MVG för då har jag en stor chans att få det i slutbetyg, vilket man inte tackar nej till precis. Så det är bara till att börja plugga, skit kom på att provet är nästa torsdag, trodde att det var på fredagen, så nu blir det till att plugga extra hårt och ja lite på söndag också.

Man är ju inte hemma på hela lördagen, ska till Göteborg med älsklingen! Aj nu sitter man och har svenska, skriver på mitt arbete om absurdismen, usch fy inte så intressant, men får gå. Snart klart så! Sen har man 1h engelska, vill verkligen inte, men sen slutar man!

Bussen hem 14.28 om man har tur, sen hem och plugga på naturkunskapen och vänta på att klockan ska bli 19.30 för då ska jag träffa Tinisen för vi ska träna :) Sen kommer baby hem till mig och myser ♥ Kanske kommer ett inlägg senare om jag pallar!    


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo