Schottis idag!

Schottis
Det blir inte alltid som man har tänkt sig, nej så är det bara ibland, men ibland så kan det bli till det bättre! Dagens skulle nämligen ha börjat med bugg, men så blev inte fallet, för vi var bara 3 av 5 i vår grupp, vilket inte var så roligt att dansa och det gick inte. För några grundsteg skulle vi inte öva det kunde vi redan!

Så tog mig i kragen och bytte grupp, så nu de närmsta veckorna så står det schottis på schemat, när det är idrott! Så otroligt trevligt och så skoj som vi hade idag så ska det nog gå hur bra som helst. Det var nämligen så att de skulle ha varit 5 stycken men sen var det två som inte kom och dem lär aldrig komma, sen en som inte ville. Så jag och Ilias hoppade in så nu består vår grupp av 4 personer, Ilias, Therese, Lina och Susanne.

Vi övade på grundsteg med hopp och utan hopp, sen skulle vi snurra men kom på att vi fick inte plats i rummet så vi gick ut och dansade ist. Vi är ju bara 2 par så det gick fint! Oh ja extra kul var det sen när vi skulle ta hjälp av Mira, när Ilias och Mira dansade för oss")
Karin skrev

vet faktiskt inte:) varit så nåt år bara

Den 2008-04-01 klockan 16:58:37.
http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo