Igår

Träningen blev inte som väntat, började med att stackars Mari svimmade efter att ha hållit i vattengympan, trodde fan att det inte skulle bli någon träning. Men som tränare så fick Rolf hopp in, chefen på badet. Snacka om ett minne för livet, hanns första kommentar "Välkomna, det är jag som ska ha er idag, så hoppa bara i baljan"

Dock inte samma musik som vi brukar ha, det var typ Siw Malmquist haha, men kul var det för Rolf var ganska så bra på att improvisera, en massa nya övningar. Jo trött blev man iaf, fick jobba som in i. fast att vi skrattade oss igenom passet, för han såg bara så roligt ut där han stod, men endå så gullig och skulle visa " Också klipper vi, kom igen, bättre kan ni" Har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Hoppas vi får ha Rolf fler gånger ;) han påpekade också att det inte var han som skulle bli svettig utan det var vi!

Sen skulle vi så klart "cykla" i vattnet, vilket innebar att vi inte fick ligga ner, utan sitta. Sen skulle vi vända och cykla i nerförsbacke, snacka om ett kul träningspass, men sista kommentaren var bara så gjuten "Jag kör den här låten och sen en till, för nu kommer jag inte på fler övningar"  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo