En helt vanlig måndag!

Trollenäs slottEn händelserik dag, eller!? Jag vet inte riktig vad jag ska säga, det hela började bra, fick vakna upp bredvid min älskling så sjukt underbart, sen blev det mindre bra då jag fick springa ifrån honom på Södervärn för att hinna med min buss :/ surt! Sen fick jag bara en så stor känsla av saknad! Var då tvungen att skicka ett SMS till älsklingen, sen kom man till skolan och först på schemat stod det psykologi, hrm inte så skoj, för efter det så var det dags för matte prov, inte alls så underhållande!

Men nu har man iaf gjort det och an överlevde så de onda bär med sig något gott! Sen var det lunch inte någon större höjdare men gick ner. Tema var det sen, vilket var ganska så chill har inte så mycket att göra för tillfället, eller jo måste skriva klart loggboken som man har skrivit ett par rader i! men det löser sig, ett senare problem som man kan ta hand om imorgon kanske!

Sen kom mammsen och hämtade mig och Sebastian vid skolan för vi skulle till Trollenäs slott, där vi skulle träffa Rigmor Trolle! Hämtade vår lilla sak och lämnade sedan Sebastian på Eslövs station! Nu sitter jag här motionerad, duschat och mätt :)  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo