Saknar!

Jag saknar dig vännen! Längtar så tillbaka till den tiden då vi träffades varje dag, då vi gick på Kunskap! Det känns som en evighet sedan vi träffas, nuförtiden blir det bara så hastigt! Vad är det som händer!? Allt har förändrats, jag saknar ju ditt underbara skratt och dina otroligt torra skämt, vilket innebär våta skämt haha!



För det finns ingen som du, en dag då det var mycket vackert väder, eller inte så hade vi picknick med våra underbara vänner! Underbart, vi hade sjukt trevligt!



En helt underbar kväll, sjukt trevligt och gulligt av dig att jag fick komma på din fest! Kommer aldrig glömma denna kväll, måste snart ha fest igen! Saknar dig så!


Just den här kvällen var dock speciell, jag vet att vi alltid hittar på konstiga saker men de här va nog värst så som du hoppade på mig! Inte konstigt att folk kollade konstigt, det hade fan ja osså gjort! Men jag tycker om dig för den du är, min konstiga lilla vän!

För att vi trampade trampebåt med Tina i Malmö denna dag! Vi fick så bara för oss det, vet inte varför, snacka om att folket som kollade på hade skoj, så som vi slogs du och jag i båten, stackars Tina höll på oh dratta i på grund av oss!

För att jag saknar alla dessa stunder vi haft tillsammans och allt vi gjort ihop! Måste träffas oftare, vi får snart ta oh hitta på något sjukt, det var länge sedan! Älskar dig vännen och kommer alltid att göra det ska du veta du är speciell för mig!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo