Saknaden är enorm 03-08-04

Farfar och jag

All denna tid med dig, du älskade mig och jag älskade dig. Jag har en anledning till att gråta, du är inte här, du är långt borta. Jag har en anledning att låta tårarna komma, jag har svårt att acceptera att du är borta. Du är allt jag vill ha tillbaka, få dig att andas igen. Men jag vet att du försökte, men nu är du borta.

All denna tid med dig är förbi, du kommer inte komma tillbaka, jag har en anledning till att gråta. Du är allt jag behöver, att tänka på allt vi gjort tillsammans, att försöka att acceptera att du är borta. Allt jag vill ha, allt jag behöver är dig. Jag vill aldrig glömma dig, tänka tillbaka på allt som vi gjort tillsammans, jag sluter mina ögon och tänker på dig. Jag minns allt vi gjorde tillsammans, minnen som aldrig kommer att försvinna.

Jag tänker på dig fortfarande, det finns inget slut, ligger ensam i min säng och tankarna far genom mitt huvud, försöker låta bli, men mitt huvud säger ja och mitt hjärta säger nej. Jag vet att jag borde välja, men kan inte, vill inte låta dig gå, kan inte sluta tänka på dig. Tänker på dig, tänker du på mig?

Jag minns när vi var bästa vänner, men nu är du borta. En tid där vi fortfarande var tillsammans, hoppas du har funnit det som du letade efter där uppe. Jag tänker fortfarande på dig, tänker du på mig!? Jag vill bara vakna upp med dig vid min sida. Drömmen om dig lever kvar, ligger ensam i min säng, tankarna korsar mitt huvud, men jag tänker fortfarande på dig FARFAR<3    
Tezzie skrev

åh vad sorgligt!!
blir tårögd när jag läser det där!

Den 2007-09-12 klockan 20:30:01.
http://Royalblue.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo