Martin - Min underbaring<3

Martin min underbaring<3Tette
Så sjukt-in-i-helvetes-underbart! För att just idag den 31/8-07 så träffade jag en av de underbaraste varelserna på denna jord i Malmö! Så sjukt trevligt, fast att jag knappt viste var jag var mer än i Malmö ;) tihi Men jag överlevde, tack vare Martin<3

Det finns inga ord för hur underbar du är Martin, jag saknar ord, vet inte hur jag ska beskriva gårdagen!? Hade det mycket mysigt speciellt inne på HANSA, där vi myste på en bänk och lyssnade på så kallad musik!
Vår första kyss<3 Oh ja inte nog med sen blev sötsaken hungrig så han fick käka, Mexikansk mat, dock så var jag själv så mätt. Trodde inte att det kunde bli underbarare än vad det redan var, men jodå klart de kunde, satt oh myste inne på *restaurangen* en bra stund.

Sen beslutade vi oss för att gå, men dock så viste vi inte var vi va på väg. Men sen kom vi till Södervärn, där sötsaken bestämde sig för att följa med mig hem!
Trodde först inte att det var sant, skulle den där hetingen följa med mig hem!? Men ja så var det och så blev det! Myspys, somnade dock lide i bussen, så mysigt i hans famn<3 Kommer aldrig någonsin att glömma denna dag!

31/8-07 - Martin bara du i mina tankar, kan inte sluta! Vad jag än ska göra så är du i mina tankar, saknar dig bara så sjukt mycket, längtar så till jag får va i din famn igen<3  
1/9-07
Ohh för att idag fick jag vakna bredvid världens underbaraste pojk<3
Tvungen att knipa mig själv när jag vaknade för oh se om jag drömde^^
Tyvärr så var sötsaken tvungen att åka tidigt för han skulle jobba =/
Har fanken svävat på moln hela dagen, tänkt på Martin 24/7!
Så otroligt lycklig, trodde aldrig jag skulle kunna känna så här igen<3
Finner inga ord för hur jag känner för honom, kan inte beskriva vad han betyder för mig, det är så otroligt mycket så det finns inga ord!
Saknar och längtar efter honom så jag blir snart tokig!
Ohhh vill bara va med dig Martin, Har blivit kär<3
Anneli skrev

Måste bara säga grattis till Martin ;) Han är en underbar kille :D
Kramar Anneli (Martins bästis)

Den 2007-09-01 klockan 23:38:59.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo