Lycklig<3

Fick av älsklingen
För att det är min älskling som har gjort den här söta bilden till mig =] 


07-09-01 En dag som jag aldrig kommer att glömma, ett underbart minne som jag aldrig i hela mitt liv kommer att sudda ut! Jag kan inget annat än att säga att jag är så ofattbart lycklig.
 
Lycklig av att jag har dig, enda sedan första dagen då jag träffade dig 07-08-31 är en dag som var helt ofattbart underbar, du var så otroligt underbar, trodde nästan inte att det var sant, dagarna innan jag träffade dig, vågade jag inte hoppas på kärlek, endast stark vänskap. Men efter bara en stund med dig vid min sida hoppades jag på mer än stark vänskap, då du kysste mig för första gången, då viste jag att vi hade passerat stark vänskap och hade nu skapat KÄRLEK!

Liksom bara hur du är som person, jag vill aldrig i hela mitt liv lämna dig, du är mitt allt, det är tur att du finns hos mig. Min enda älskling, en person som jag älskar mer än alla andra på denna jord, det finns ingen som är som du. Så som du behandlar mig har ingen någonsin behandlat mig tidigare, ibland undrar jag om det verkligen är sant. Sant att du är min och jag är din!?

Du betyder ytterst mycket för mig. Du är bara så sjukt gullig mot mig, kan inte beskriva hur mycket jag uppskattar att du är som du är mot mig. Hoppas att du förstår att jag älskar dig, det är inte bara som jag säger, utan jag menar det. Av hela mitt hjärta ska du veta!

Allt jag har sagt och säger till dig menar jag, de kommer direkt från hjärtat, känner att jag har ingen som helst anledning till att ljuga för dig, vilket jag aldrig skulle kunna göra. För jag känner att du är en sådan person som jag kan prata om allt med. För du finns alltid där när jag behöver dig, du frågar alltid hur jag mår och en massa andra gulliga saker som ingen tidigare har frågat. Inte så att dem har menat det i alla fall.

Men du är inte som alla andra, jag har aldrig tidigare mött någon som dig. Finner inga ord för hur mycket du betyder för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta, du känns som en bästis för mig, jag känner att vi kan göra allt ihop, vi har alltid lika skoj ihop älskar dig älskling, nu och för alltid<3    

Martin skrev

jag älskar dig som fan åxå älskling..<3 finns ingen bättre än du..<3

Den 2007-09-17 klockan 18:58:37.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo