Jag saknar min lilla...

Fin fint
Lika vacker som denna bild var soluppgången i morse, sjukt underbart. Fick dom uppleva den själv, önskar så att du vore där vid min sida älskling<3 Tänker på dig hela jävla tiden!!!


Jag saknar min lilla älskling som ligger där hemma i sängen och är sjuk =/ stackare och jag som var tvungen att lämna honom för 2h sedan. Det känns som en evighet sedan, kan inte sluta tänka på dig älskling du är verkligen mitt allt. Ville bara stanna kvar i sägen hos dig i morse ska du veta.

Föresten tack för ännu en underbar helg med dig, dock så var den här helgen extra lång torsdag eftermiddag - måndag morgon. Önskar så att den vore längre bara, vill va hos dig hela tiden. Min lilla sjukling, vill ju va hos dig oh ta hand om dig, älskar dig så. Vill att det ska va helg nu igen, vill va hos dig.

Dock är det bara måndag =/ *snyft* vill mysa med dig älskling, så sjuk mysigt att få vara i din famn. Tycker dock lite så smått synd om dig att du fått stå ut med mig i helgen, då jag har varit både hängig/trött och gnällig. Men du vet ju varför det blir ibland så 1 gång i månaden.

Men du ska veta att jag älskar dig fast att jag är jobbig ibland och lite avig. Det var inte menat till dig, det var inte dig jag var arg eller sur på. För i själva verket så var jag inte arg eller sur hade bara ont. Men nu är det över, allt är bra.

Så  bra som de kan bli har ju dig, fast klart hade ju varit uberduber bra om jag varit hos dig i stället. Blev sjukt glad då jag fick ditt sms innan. Vågade dock inte att smsa dig innan, för jag viste inte om du sov. Älskar dig något fruktansvärt mycket. Finns ingen som du älsklingen min. helt ofattbart underbar, sitter oh tänker på dig<3   


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo