Das Abenteuer!

Äventyr
Livet är ett enda stort äventyr, man vet aldrig vad som händer. Man vet inte var man är på väg. Alla har vi en dröm och förmodligen målat upp en bild över hur vi vill att vårt liv ska se ut. Men vi kan dock inte bestämma att det ska bli precis så, även om det är precis de som vi vill!

Som sagt alla har vi en dröm om ett lyckligt liv, men för alla blir det inte så, alla lever inte ett lyckligt liv. Ofta är vi en person på utsidan men en helt annan på insidan. Vi visar inte alla våra känslor, vi håller det för oss själva. En del gräver sig längre och längre in i sig själv. Till sist vill man inte leva, man orkar inte mer. Men varför ge upp så lätt, alla de som inte förstår de som mobbar, varför ska de få göra som dem vill!?

Det är ju ditt liv och inte deras, visa dig stark. Det är något som alla borde bli bättre på, vi är olika, vi har olika drömmar. Men tänk efter det är ju en himla tur att det är så, annars hade ni alla varit tvungna att stå ut med den där personen som ni hatar och tycker är konstig!

Men det finns en tid, tiden innan vi ska gå vägen mot våra drömmar, den tiden måste vi kunna samarbeta och acceptera varandra! Livet fungerar så, man måste anpassa sig efter situationen men ändå vara sig själv! Det kan vara svårt, men träning ger färdighet! Livet är ett stort äventyr som kan ta slut när som helst så lev livet, lev ditt eget äventyr!   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo