Gahh jobbigt det kan vara då!

Jag på dåligt humör
Gahh jobbigt det kan vara då! Ibland så känner man inte för något. Precis så har det varit idag, inte alls varit på G idag, vilket jag alltid brukar vara! Kan dock bero på att jag inte kan skicka sms till älsklingen =/ inte snackat med honom på hela dagen ='[ *snyft snyft* jag som inte vill något hellre än att få snacka med älsklingen, det känns ju fan som en evighet sedan vi snackade sist, fast att det var senast igår!

Men va fan allt har varit extra tråkigt idag fan. Känner bara för att svära lite * fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan* ahh jag vet inte speciellt moget men är inte på så bra humör just nu så!!! Jag orkar fan inte göra något och jag har inte lust med något förutom en sak och det är att träffa älsklingen!

Gahh jag får snart damp, jag ska stå ut 1 ½ dag typ innan jag får träffa min älskling igen! Det är ju fan en evighet, snacka om att jag kommer att vara så in i helvetes jobbig dessa dagar innan jag får vara med världens underbaraste pojk! Jag är så otroligt kär, så det finns inga ord!


ÄLSKAR DIG MARTIN HOLMBERG NU OCH FÖR ALLTID DIN THERESE ANDERSSON!!!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo