Farfar jag älskar dig<3

Farfars grav<3
För att just idag så var jag oh pappsen & hälsade på farfar! Oh kan inte fatta de att du inte finns hos oss länge! Jag vill inget hellre än att du ska vara hos oss igen! Du förstår nog inte hur stor saknaden är & den bara växer!

Det var ett tag sedan jag var vid din grav, jag vet skäms något enormt borde gå dit oftare! Men det tar mig emot, känns så jobbigt när det är en massa andra människor omkring en när man står där! Det är inte för att jag inte vill eller så, för jag vill men tycker att det är så otroligt jobbigt!

Men för mig så ligger du inte där nere i marken du finns i mitt hjärta som du alltid har gjort & kommer att göra! För det finns ingen som du, du kommer alltid att vara världens bästa farfar! Att inte få träffa dig som jag alltid gjort är så in i helvetes jobbigt, du kan inte förstå hur jobbigt jag tycker att det är. Även om jag inte visar det.

Allt jag gör, gör jag för dig farfar! Jag lever för dig med, varje dag får jag kämpa för allt jag gör. Allt som är jobbigt känns extra tungt att gå igenom utan dig vid min sida. Men jag kämpar på för jag vet att det är de du vill. Du hade gjort exakt samma sak om du varit här hos oss, du är alltid hos mig farfar.

För du finns alltid inom mig, tänker på dig varje dag & kommer alltid att göra det. Vårt liv tillsammans farfar har inget slut, det har just börjat, fast att jag får göra så mycket utan dig så finns du alltid med mig! - Jag älskar dig farfar<3

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo