En helt vanlig dag med ett MVG i rytmik!

Lolipop
För att idag så gällde det! Nu eller aldrig var det,
vi skulle visa upp vår dans för de andra i klassen!
Vilket skulle bli skit skoj tyckte i alla fall jag, men det var fler som tyckte det! De vet jag ;)
Var inte nervös, men trodde att jag skulle vara det. Men de var skönt att vi fick köra igenom dansen några gånger innan vi skulle visa den för de andra, men alla stod ju ändå och kollade på så vi hade inte behövt visa den igen!

Men det gjorde vi så gärna, för vi hade det så sjukt skoj när vi dansade!
Det är helt så tråkigt att dte är över =/ Men man kan alltid hoppas på att det blir sådana här saker fler gånger tycker jag för jag tycker att det var så sjukt skoj. Jag som inte ens gillar rytmik annars för jag är smidig som ett kylskåp.
Eller ja inte helt men typ^^ Det är ändå illa, är dock ganska så nöjd med mig själv att jag dansade hela dansen och att jag lärde mig alla stegen utom ett som jag och Hanna har problem med ;)

Så sjukt skoj att man inte var ensam om att ha svårt med något för alla hade typ svårt för samma steg, vilket gjorde att vi enkelt kunde lösa det och skratta åt varandra!
Vilket ledde till att alla kunde se dumma ut när vi dansade!

Vill bara tacka min underbara grupp, även om vi tyckte lite olika så har det varit så sjukt skoj och det hade det inte varit utan er, alla i gruppen har vi behövt; Camiii, Anna, Hanna, Erika, Belle, Sandra och Nathalie. Även mig har gruppen behövt Tette =].
 Hoppas att vi kommer att jobba tillsammans fler gånger tycker att det har varit sjukt skoj, oh det är sorligt att det nu är över. Vi som har övat så mycket också fick vi dansa i 3 minuter sen var allt över...

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo