Veckan, minus lördag/söndag...

Tette

Oh herre gud, vad man får vara med om mycket här i livet, den ena dagen är aldrig den andra lik, så mycket kan man nog konstatera.

Måndag 5/3-07 : Denna vecka började dock med att man sov länge eftersom man hade studiedag, där man sedan spenderade en stor del av sin tid på IKEA tillsammans med mammsen. Där jag hittade många fina saker till mitt nya rum. Haha men stackars mamma terroserade henne lite då jag skulle bestämma mig om ja skulle ha några blommor eller någon vas. Tillsist så tröttnade mamma på mig och gick. Men jag fick i alla fall allt som jag vill ha (men de är inget konstigt med det) brukar ju få de jag vill. Oh äntligen hemma, smått trött i benen och huvet, men så kan de bli ibland. Fast nu var det slut på de roliga eller i alla fall för en stund (en lång, lång stund) nu var det dags för att plugga. Snacka om tråkigt, tvungen att plugga företagsekonomi och tyska. Tyska är så tråkigt men företagsekonomin är rolig, men lite smått segt ibland, som nu då. Plötsligt så blev de som var så tråkigt ganska så skoj, det var nämligen just i denna stund som Erik började skriva till mig. Så otroligt söt, ?Är jag speciell?? Kommer alltid att minnas, denna fråga, vad som än händer. Hoppas detta är början på något som aldrig tar slut. Snackade i evigheter känns det som, men dock tog de roliga slut, var tvungen att gå. Erik<3

Tisdag 6/3-07 : Hade ställt klockan på 06.00 men gick upp 06.30 snacka om att man var trött, men fick snabbt upp ögonen hade fått sms! Både från Multiii och Erik =P Snacka om att det var en bra start på dagen. Det fick mig att orka gå upp och börja plugga. Snacka om tråkigt plugga matte och tyska när man har studiedag. Men som sagt så blev det inte så tråkigt som jag trodde att det skulle bli, fick ju små gulliga och söta sms hela dagen från Erik!=] Tillsist så tröttnade jag på matten, fattade ändå inte något, fick då plugga lite företagsekonomi kombinerat med tyska. Snygg blandning, nu hade jag pluggat så mycket så att jag var så trött på det, så de inte var sant. Fick då ett återfall på att jag behövde en ny vår jacka, men som sagt egentligen inte. Har redan 3 stycken + en väst, men så kan de va. Bestämde mig tillsist för att åka in till stan och kolla efter jacka! Fick då 500:- av mammsen =] Ihho, men tog då även ut 1000:- när jag kom in till stan. Ni vet förebyggande syfte som vi kör med på skolan. Det var dock tur för det slutade med att jag köpte en jacka, ett par skor men även en tröja, ett halsband och ett par byxor. Så det var tur att jag tog ut lite extra pengar. Fick sedan små gulliga sms från min sockersöta prins Erik<3 Åkte sedan hem, fick dock vänta på bussen ett bra tag, men då kan det va. Så vart man äntligen hemma, fixade med rummet och pluggade ytterligare lite. Sen snackade jag så klart med min söta sockertopp Erik! Sedan så pluggade jag lite ?så ovanligt?

Onsdag 7/3-07 : Då var det äntligen dags för skola igen, har saknat den =] Oh en dag som alla andra, sedan var det dags för träning på kvällen eller ja typ eftermiddagen, lite smått segt. Ungarna vägrade att lyssna emellan åt, vara nära på att få ett utbrott på dem. Man var ju redan het på gröten, man hade ju fått ordna upp en och annan sak under dagen. Snacka om att det finns människor som är så jäkla patetiska så det inte finns ord. Men skönt att allt löste sig, hoppade i duschen när jag kom hem sedan så snackade jag lite med sockertoppen<3 Fick underbara sms av min sockersöta Erik<3 Somnade dock ganska så tidigt, efter det att jag hade pluggat.

Torsdag 8/3-07 : Då var dagen kommen, skulle ha idrott med någon vikarie. Ganska så snygg, men bara från vissa vinklar. Så klart så skämde jag ut mig från första början! Då han frågade ?Är ni varma nu då?? haha, ingen svarade men jag var tvungen ?Jadå, vi är redan heta!? tog ca 20 sekunder så förstod han! Men han kom ju från Småland så! Sedan medhanns vi gick igenom allt hur man skulle göra också, så kom jag och Josefine fram till att maskinerna måste vara äldre än oss. Mycket sant, tror vi i alla fall så som dem såg ut så. Det var dock inte senaste modellen på dem heller, för ja skulle så klart ändra sitsen på en av dem och det var inte riktigt som på de andra gymmet att man skulle dra i spaken och pressa ner sitsen. Utan här drog man osså BANG så flög den ner. Snacka om att dra till sig uppmärksamhet, men de är vi bäst på Ellie och jag. Fick sedan en liten kommentar från vikarien Freddi eller vad han nu hette ?Ja, ni vet exakt hur ni ska göra rörelserna också men tekniken med sitsarna har ni inte fattat? Men så kan det vara, sedan så förbrände vi många kalorier eller va de så att vi skapade? Tyckte dock lite synd om honom att han hade behövt stå ut med oss i 1h! men i slutet var det dock så ball ?Jag ska bara komma upp i 50, så vänta? haha ?Oj hur länge ska vi behöva vänta då?? tack för den, ja va faktiskt på 48 när jag sa det. När han sedan frågade om vi hade några frågor? Haha då Ellie viskade till mig ?Har du mycket sex?? jag nappade direkt och tänkte fråga Freddi om det, men fick inte för Ellie. Men de roliga tog inte slut bara för att lektionen gjorde det, vi fortsatte inne i omklädningsrummet. Sedan så åkte man till skolan för att studa sig lite! Stannade drygt 1h, sedan var man tvungen att åka hem till Gropen, för att fortsätta sina studier där, skulle sedan oh kolla på Lugi-IFK Ystad en ganska så seg match slutade dock 32-19 till Lugi, vilket var mycket bra! Studade lite tyska i halvlek, ganska så chill^^ fick små söta sms från lille Erik, så sött! Betyder så mycket, ett sms<3 somnade nästan med det samma då jag la huvet på kudden när jag kom hem.

Fredag 9/3-07 : Idag, har jag inte gjort så mycket men ändå så har jag det! Kom extra tidigt till skolan, för att plugga tyska, sedan så stannade jag 1h efter skolan och pluggade matte! Sedan så träffade jag Multii, åkte hem till mig chillade lite också, sedan stacka vi till träningen. Fick choklad av Multiii =] Ganska så trevligt fick snacka lite med Emelie =] Sedan så stack vi hem käkade också, men sen var Multiii tvungen att åka =[, så nu sitter jag här själv och tar det lugnt. Önskar att du kunde höra av dig sockertoppen min!? Men man kan alltid önska, får la se vad som händer. Ska nog vara med Filip imorgon kväll! Hoppas det blir trevligt! Nu ska jag dock nanna tror jag?             


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo