UFO eller något!

UFO
Idag har jag och 3 av mina käraste vänner spenderat vår dyrbara Fredag 16/3-07 mellan 09.00-15.15 eller något på Naturskolan i Observatorieparken. Vi hade ganska så skoj, i alla fall om man kollar http://stuttsi.bilddagboken.se/ där får ni se vad vi hittade på bland annat.

Sen var vi ju lite smått speciella tror vi att de andra tyckte. För det var nämligen ingen som tyckte som vi! Men de gjorde inte oss något, för vi sa ändå vad vi tyckte och tänkte. Personligen så tycker jag att vår idé är lugnt bäst.

Den kommer bli helt bedårande om vi nu kan genomföra den! Hur va de nu "Vi åt varsin kråka till lunch" Eller ja Tette och Emelie käkade bara varsin halv. Vi käkade hela tiden, men inte mycket eller vad de va vi kom fram till! Men vi hade i alla fall en mycket givande dag, sedan efter det så begav vi oss ner i stan för att mötta resten av vår patrull.

Skulle på ännu ett hemligt uppdrag. Sedan var dock Tette tvungen att åka hem, skulle iväg och träna flickorna! Mycket underhållande, man fick vara med och spela själv också. Sedan så tog Tette bara de lugnt?  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo