Uberduberunderbar dag<3

Erik
Jag säger bara Erik<3 som var en pojke som kom från ingenstans men som nu mera är min, bara min<3
Min alldeles egna älskling, som jag älskar av hela mitt hjärta och lite till. Det har varit en helt sagolik dag, kan knappt förstå det som hänt, att det är du och jag nu!

Detta är ett datum som jag aldrig någonsin kommer att glömma 07-03-25 vad som än händer, för de som hänt kan ingen ta ifrån mig. Det är bara så underbart, att just du Erik nu är min, bara min och ingen annans<3

Denna dag har gått så snabbt så det inte är sant, men som du sa älskling "Tiden går snabbt när man har trevligt" Det är så sant som det är sagt. Älskade Erik du var inte som jag trodde, du var så som jag hoppats, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Nu är jag din och du är äntligen min efter all denna väntan.

"Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" Har haft en alldeles fantastisk dag, dessa 7 timmar och 12 minuter som jag fått tillbringa med dig älskling, vår första tid tillsammans har varit helt fantastisk!

Saknar dig redan, fast att det nu ?bara? har gått 94 minuter sedan vi skiljdes åt<3 Det känns som en evighet för min, för jag älskar dig Erik nu och för alltid vad som än händer<3   
Hjärtat skrev

Är så glad för din skull hjärtat mitt <33

Den 2007-03-26 klockan 14:07:08.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo