När liver är underbart men med en del motgångar!

Försov mig i morse jag trodde jag skulle dö! Det är första gången i hela mitt liv! Klart att jag har kommit för sent förr men inte på grund av att jag försovit mig utan på grund av försenade bussar och annat skit. Ahh men någon gång ska va den första! Oh min var idag!

Inte nog med det, vi hade en övning inför nationella i engelska, så det fick man börja med när man kom till skolan. Överlevde dock sedan skulle man ta sig till C.C.House vilket gick ganska så smärt fritt, men då vi fick för oss att vi skulle sitta ute, men så långt bort från de där som hade matkrig! Men vi överlevde de med! Tog oss sedan tillbaka till skolan, då vi skulle haft matte, men vi skulle helt plötsligt hade vi klassråd med tvåorna!

Men ganska så komiskt ändå, tycker synd om lille Johan! Vi var inte så snälla mot honom idag, vår mattelärare! Inte nog med det sen fick vi veta att vi inte hade någon lärare på företagsekonomin idag heller, men det var ju inget nytt, det är ju en tradition nu tydligen! Ahh så arg man kan bli för så lite! Gjorde typ inte ett skit på företagsekonomin mer än oh snacka om "fettoshopp" mycket underhållande när Tette och Ellie var i farten med sitt heta företag! "Sexiga under" haha det kan man lugnt säga att det är!

Sedan så hade vi tyska! Ganska så chill, men fick dock reda på att vi ska ha nationella i tyskan! Ohh säger jag bara kommer få IG!!! Sedan så slutade vi äntligen! Ohh så skönt cyklade till träningen och lekte med mina småungar tillsammans med Tina min fru! Sedan fick man cykla hem igen oh ja plugga och kollade lite på fotboll med pappsen oh brollan! Sedan så snackade jag med Tina i tel, snackade så klart med Erik min underbara älskling också, som jag får träffa imorgon! LÄNGTAR!!!! För jag är så otroligt kär, jag älskar verkligen dig Erik!        

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo