Lev livet...

Fot
Allt i livet handlar om att våga, själv så vågar jag att leva. Lev du också livet, det går ej i repris. Ta vara på allt som du får, alla dina vänner, man vet aldrig då den sista dagen kommer, då du inte längre står vid deras sida eller dem vid din. Allt kan hända, när som helst, när du minst anar det. De värsta kan hända så tänk!

Tänker du göra en sak nu, så gör det, vänta inte för länge, för sen kan det vara för sent. Men tänk dig för innan du gör något. Det kan såra någon annan, tänk inte bara på dig själv. Du är kanske älskad av många, men du kommer vara saknad av ännu fler, så tänk dig för. Det finns hjälp, dina vänner finns där för dig, om det är riktiga vänner.

Man måste våga ta risker här i livet, våga satsa, annars är det ingen mening. Man måste ibland göra saker som man inte får, man har ett behov som människa. Vi är så olika allihop, men ändå så lika. Vi är trots allt inte mer än människor någon av oss.

Så behandla andra så som själv vill bli behandlad, det är enklast så. Man kan inte älska alla, men för det så behöver man inte hata alla som man inte älskar. Det är ingen som mår bra av det i längden, så är det bara.

Du måste våga vara dig själv, stå på dig, vara stark. Stå emot det som är fel och inte falla för grupptrycket. Det är så onödigt, för man vet själv att det är fel, innerst inne vet man. Det är inte alltid så lätt att förstå hur någon annan människa tänker, men det är mycket lättare om alla bara kunde prata om allt. Alla problem som kan uppstå, eller om alla problem som finns.

Men det är nog inte många som förstår innebörden med att leva om att livet är en dyrbar gåva skänkt från ovan...       

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo