Fantasi eller ödet!?

Fantasi
Dagens verklighet är bara som en enda fantasi, men den har nu blivit verklighet. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi drömma om att allt skulle bli så som det är idag. Jag än idag inte riktigt förstå hur allt kunde bli så som det är. Att allt har slutat som det har och allt de där.

Varför saker och ting blir som de blir. Vem vet hur allt kommer att sluta? Hur och varför allt blir som de blir? Varför vissa saker aldrig blir som man tänkt sig? Varför allt kan bli så fel ibland? Alla dessa frågor, utan något svar!

Fantasi, är det något som vi människor bara har kommit på eller finns den? Jag tror på fantasin, hade den inte funnits hade inte drömmar funnits och allt de där. Man kan spinna vidare, långt, långt iväg. Men vad vore världen utan fantasi? Ingenting, nej just det ingenting.

Allt skulle bara vara så tråkigt. Tror du på ödet? Att det verkligen existerar, ja varför skulle de inte kunna? Eller hur skulle de kunna va möjligt? Var och en får tro som dem vill, själv så tror jag lite svagt på ödet.

Hela grejen verkar lite smått skumt, men som sagt jag vet inte. Kommer kanske aldrig få veta, men vem orkar bry sig om ödet? Händer det mig, så gör det om inte så vadå då!? Man kan ju alltid använda sin fantasi!!!  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo