Ännu en dag!

Rugby
Då var snart ännu en dag avklarad och en dag närmare pensionen! Haha om man nu ska tänka så långt fram i tiden. Vilket vi inte ska ännu. Vad har jag gjort idag då? Jo, först skolan som vanligt ganska så nice ändå! Samhälle stod det först på schemat, en timme med Uffe. Då vi hade Nyhetskryss eller vad man nu ska säga. Hur va de nu Sebastian, hur många rätt skulle du ha för att få läsken? Sebastian; "Jag ska ha 13 rätt" haha Uffe; "Då får du anstränga dig för det är bara 12 frågor"

Oh snacka om att jag var glad, min älskade flicka kom tillbaka idag! Har saknat henne så otroligt mycket! Men dock så fick jag lämna min flicka idag, för vi skulle ha idrott, men de fjantigaste jag någonsin har varit med om var när vi skulle värma upp. Vi lekte svans leken! Hallo de gör mina 5 åringar på träningen! Men vi överlevde dock! Sedan hade vi otroligt skoj vi hade nämligen rugby, fast inte vanlig rugby för vi fick inte tacklas, vilket var lite smått tråkigt utan vi fick bara röra vid varandra!

Men så kan de va ibland, var dock tvungen att gå tidigare för jag skulle till tandläkaren, inte så skoj. Men konstigt nog så hade jag trevligt hos tandläkaren! ?Du får hål ibland för att du är så otroligt söt? De va då sött sagt Jimmy!

Sedan kom mammsen och hämtade mig så körde vi och kollade på ny dator till mig! Så vi ska beställa en imon!!! Ihoo längtar så! Sedan for man hem, fick då för mig att ja skulle springa igen! Så satte på mig mina numera svarta skor och gav mig ut! Sedan hoppade jag i duschen! Skönt so fanken, sedan snackade jag med älsko<3

Hrm pluggade tyska! Snackat lite eller ja mycket med Erik idag, så otroligt trevligt! Tyskan var mått seg men de gick! Nu sitter jag här, ska gå nu?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo