Allt är inte som de borde vara...

Solen
Allt är inte som de borde vara och det kommer heller aldrig bli det. För det finns saker som man inte kan förändra, saker som kommer hända, saker som hänt och allt de där. Men de finns även saker som man kan göra något åt, man kan förhindra saker, man kan få saker gjort.

Man ska inte sitta fast i skiten, tänka på de negativa hela tiden, man måste tänka på framtiden. På vad man kan göra för att förhindra, saker som kanske kommer att ske, men som inte borde ske, som inte måste ske. Saker som kan få en negativ inverkan på din omgivning, vänner, familj, dig själv, samhället eller hela världen.

Det kan kännas tungt, när allt inte är som de borde vara, men livet är inte en lek. Inte rakt igenom, man stöter på problem både här och där. Man måste helt enkel vara beredd på både det ena och de andra. Allt kan hända när man minst anar det, så lev inte med stängda ögon, du måsta ha dem öppna.

Det hjälper inte i längden att blunda för det som är svårt, eller de som känns jobbigt. Det funkar inte i längden, man kan inte heller bara leva för de som känns bra, de ljusa här i livet. Man måste stå emot allt. Man klarar av mycket om man bara vågar vara sig själv, säga ifrån när ingen annan vågar.

Man ska våga tro på sig själv, även om ingen annan gör det. Att bygga upp sitt självförtroende är något som kan ta lång tid, kännas jobbigt. Men i längden så gynnar det en, man mår bättre om man vågar tro på sig själv, om man känner sig stark?   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo