12/3-07

Finnnn
Jahapp, då sitter man här igen då, efter helgen, gissa var? Jo skolan, som vanligt, men det är ganska så chill. Just nu sitter jag på historia lektionen och lyssnar på Ronnie, som tydligen ska handla om "Franska revolutionen" Det är ganska så segt, oh tänka sig jag ska sitta här i 1h sen efter detta också oh lyssna på Uffe. Ska alltså ha historia 2h idag. Inte nog med det så ska jag sitta 1h efter det, då ska ja ha svenska, skit segt.

Bara tanken på det får mig att somna, nej men nästan i alla fall. "Hänger nu alla med? Förstår alla vad jag menar?" Eh fråga mig inte, hängde inte riktigt med, varken jag eller Sebastian. Men vi orkar dock inte säga att vi inte hängde med, de blir för invecklat att förklara igen. Vi orkar helt enkelt inte höra de en gång till. Ohh vad jag är trött, vill bara hem och nanna kudden. Dels så sitter jag här och väntar oh hoppas på att min gullesnutt ska smsa mig. Fast det är klart är ju en fördel att svara först kanske, så får nog ta oh göra de nu.

Naww så klart så snackar jag med min lilla gullesnutt nu<3 Tyvärr så kunde jag inte snacka så mycket eftersom jag har lektion nu igen. Så nu sitter man här igen, oh lyssnar på Uffes lektion som handlar om den amerikanske revolutionen också ganska segt. Somnar nog snart, men tänker så mycket på dig gullesnutt, så jag kan inte somna. Ihoo överlevde skolan!

Men jag säger då de, jävla fjortis. Hur dum får man vara? Hrm klart man kollat de, helt dum är man inte. Men jag säger bara det, skaffa dig ett liv du som nu tog min msn! För du är så jävla patetisk! Knack, knack! "Ja, kom in!" "Ehe jag har hittat et dator!" haha så dum jag kände mig alla lärarna satt ju där och hade möte, så klumpar jag in där. "De va ju bra att du hittade den" Nu hade man i alla fall gjort något bra, kände min lide så smått stolt!

Aja tog i alla fall bussen enda till centrum idag. Hoppade av och tog mig till ICA skulle fråga om sommarjobb. Men de hade han inte tänkt på, så skulle återkomma. Känns i alla fall bra att man har frågat. Men jag säger då de, stackars småungar, hade inte jag varit där hade hon ramlat ner.

Tog mig sedan hem, satte mig vi datorn och pluggar engelska, usch fy så tråkigt, men det är sådant som måste göras ibland, eller ja ganska så ofta. Men som tur är så fick man snacka med sin gullesnutt en stund innan han skulle iväg. "Men det är de lilla som betyder så mycket" Sedan pluggade jag dock vidare, fick för mig att jag skulle ut och springa. Så tog på mig mina springkläder och gav mig av. Men de hela slutade med att jag sprang ca 3 km och gick ca 3 också fick jag svarta skor. "Tette hade en gång vita skor, nu är dem svarta" Jahapp, man hade i alla fall gjort sig förtjänt av en varm dusch, tyvärr utan snutte =[ Nu sitter man här och har nyss käkat! Ska slappa lite och snacka skit med folket på msn också så klart med min älskade sockertopp<3

Jag  vill att du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig. Även om jag inte vet hur jag ska kunna visa det för dig, så menar jag allt jag säger till dig. Vad som än händer, så kommer du alltid betyda mycket för mig. Det är dig som jag har i mina tankar mellan 24-7, det finns ingen som du. Älskar dig Erik<3

Dina fina ord, de du skrev till mig för bara någon minut sedan, det gick rakt in i hjärtat<3 "Jag längtar, längtar till dagen vi träffas då jag får se dig i ögonen, känna dina mjuka händer och kyssa dina fina läppar<3" //Erik

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo