Tänk att vi...

Hjärta
Tänkt dig att vi ligger där och ser på en film bara du och jag. Det är ingen som varken ser eller hör. Mina armar kring din midja smeker din lätt bruna mage fjäderlätt samtidigt som jag försöker att fokusera på filmen som blir mer och mer ointressant. Jag är nu mer intresserad av dig, luktar lätt på ditt hår, en ljuv doft av schampo.

Till slut står jag inte ut längre utan ger dig en lätt kyss på halsen. Ser hur du sakta vänder dig om med ett leende, jag tittar ner lite blygt. Innan jag möter din vackra blick med ett litet flin min hand glider upp till din kind, smeker den lätt innan jag börjar känna din andedräkt mot min kind.

Du närmar dig sakta, bara allt närmare, tiden står stilla. Vi ligger bara där och tittar på varandra. Vem ska ta nästa steg? Vågar man hoppas på att det finns ett nästa steg? Det kanske bara är jag som önskar, du kanske inte vill mer.

Då du plötsligt närmar dig min kropp, lägger armarna runt min hals och börjar kyssa mig med ömhet. Jag blir som förtrollad, jag svarar snabbt med att kyssa dig. Dina mjuka läppar gör mig helt svag, hela din kropp.

Att få vara i din närhet, är bara underbart. Jag glömmer både tid och rum. Jag förhäxas av din ljuvliga röst, ligger helt stum.   

Skriven av Peter 20 från Umeå och Tette 17 från Staffanstorp 
Tobias skrev

Sött ^^.. Tsm ?

Den 2007-06-03 klockan 22:29:28.
http://lamp.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo