Sommarfest!

De där
Sommarfest! Det är bara så sjukt underbart, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag älskar er så allihopa, jag vet inte vad jag skulle gjort utan er!

Idag var det iaf dags för den årliga sommarfesten, som man längtar till varje år! Fast i år så hade vi dock inte så stor tur med vädret, men man kan ju inte få allt man vill, då vi kom fram till att den svenska sommaren är lite charmig! Det var då tur att morfar hade byggt in ute platsen, för som de regnade! Vi kunde ju nästan simma! Det blev då snabbmat idag, då vi fick springa i regnet mellan tarassen och uteplatsen, men kul hade vi!

Så otroligt många skratt det blev idag, vi blev dessutom lite smått ovänner om alla de idioterna till föräldrar som bor längre ner på min gata, de borde liksom ta mer ansvar för sina barn.

Sen efter alla den goda maten, ahha då papporna hade grillat under parasollet så blev det fin väder, och vi käkade jordgubbar och annat gott! Sen blev det skratta och kaffe på det! Sen kom vi fram till att vi skulle ha vår årliga bol-tävling, där vi delade in oss i lag:
Anne, Lotta och mammsen
Åsa, Tette och Erik
Patrik, pappsen och brollan
Morfar och Dan!
Mormor och Jocke stod över i år! Men de kan vara så ibland, men de hejade på iaf! Hela tävlingen vann morfar och Dan! Men mitt lag kom iaf på tredjeplats!

Sen hoppade vi in i värmen på uteplatsen och tog fram filtar och annat mysigt. Käkade lite godis och snackade skit och bjöd varandra på några fina skratt!

Det kanske är någon som vill kolla på bilder från kvällen!? Kolla isf in http://stuttsi.bilddagboken.se/ där finns en del!

Längtar redan nu tills nästa gång vi ska ha sommarfest och naturligtvis tills nästa träff överhuvudtaget! Älskar er allihop så otroligt mycket! Tack för en underbar dag!         

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo