Kärlekens färg...

Kärlekens färg, ingen vet vad kärleken har för färg. Varken du eller jag. En del påstår att röd är den rätta färgen, men varför säger då en del att svart kärlek finns? Men vad spelar det för roll om kärleken är svart, vit, röd eller blå?

Kärlek finns överallt vart man än går, även om man inte alltid kan känna den. Man brukar säga att kärleken är blind, tur är nog det. Men alla tror inte på att den är blind, de ser bara till hur personen ser ut inte hur den är.

De är det inre som betyder så mycket i längden. Det är insidan som ger utsidan sin glans, utsidan som ger insidan en chans. Varför kan folk inte se hur personen är som person och inte döma en utifrån utseendet.

Klart det kan vara lätt för mig att sitta här och säga. Men jag vet själv hur svårt det är, dömer också människor efter hur dom ser ut ibland. Men det är bara ett fåtal gånger, jag vet hur det känns att bli dömd utifrån hur man ser ut.

Men ibland gör man det utan att tänka på det. Äkta kärlek är röd, falsk kärlek är svart, ofta delar man en blandning av röd och svart. Kärlekens färg lila!     

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo