Jävlahelvetesskithelvete!

Jävlahelvetesskithelvete hatar de, att de aldrig kan bli som man önskar. Allt blir bara skit! Att det inte är någon som ser. Ahh blir så arg, de enda jag gör är fan oh väntar! Jag väntar på de där jävla bussarna som aldrig kan komma i tid, jag väntar på någon som älskar mig för den jag är och som vill ha mig oh som menar allt han säger. Jag väntar fan på allt, det är bara skit jag orkar inte med det, oh ja allt ni sitter där oh skriver, ni menar inte ett skit.

Sorry om de nu finns någon som är seriös så syftar ja inte på er, men man vet ju inte vilka ni är! Jag vet fan ingenting, jag vet varken vad jag ska tro, tänka, tycka eller säga om det! Jag fattar inte riktigt vad som händer om jag ska vara ärlig och vad som hänt! Vill ha en förklaring på allt men tycks inte få någon seriös.

Kan ju inte lita på någon nuförtiden, allt är annorlunda emot vad det var innan. Saknar allt som var då, nu är nu jag vet men liksom allt är förändrat. Kommer aldrig någonsin känna den känslan som jag kände då, inte som det är nu iaf! Jag förstår inget nu förtiden, men innan jag förstod vad som var fel och vad som var rätt.
Att människor kan vara så känslokalla, jag kan inte förstå de! Men får nog börja vänja mig?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo