Idag!

Idag har jag varit i skolan, men dock så känns det inte så! Skulle börja 08.50! Men ja mammsen kom ner och sa att jag försovit mig då klockan var 08.10 skulle fanken ta bussen 08.15! Så det blev till att rappa på! Jag vet kunde ha tagit nästa buss eller skitit i de men nu var det så att vi skulle lämna in alla våra saker så! Hann iaf med bussen som tur var, men såg ju ut värre än fan men det är en annan sak. Sen fick jag så klart en massa söta sms från sötnosen Filip! Så sjukt glad man blir då man ser att man har fått så söta sms.

Så var man på skolan vilket var onödigt, som sagt började 08.50 och ja fick sluta 09.30 så jävla töntigt! Så då ringde jag till Stefan, naww sorry råkade väcka honom men de var inte meningen! Bestämde då att jag skulle ringa lite senare och bestämma var och när vi skulle träffas.

Drog då till stan med Tina och Sebastian då vi skulle träffa Tinas mamma! Sen åkte Sebastian hem efter att ha lekt lite så störd, vilket var uppskattat om a en gubbe iaf! Sen träffade vi Oskar och Helena. Vi hade en mycket trevlig stund på BK efter många om och men fick vi mat. Tette och Tina skulle ju räkna ut oh se om dem hade pengar vilket de hade så de va chill! Käkade och snackade skit, kollade på studenter gjorde vi de med!

Sen var Helena tvungen att dra hem, men då fortsatte Tette, Tina och Oskar till spår 1 där de skulle hämta Stefan! Men han kom då senare så satt där i skolan och tog det chill. Sen drog vi till Glitter vilket var uppskattat av Stefan och Oskar haha! sen bestämde vi oss för att gå till stadsparken, då Tette inte viste vad som komma skulle! Där de sedan satt och tog det lugnt. Så hoppade Stefan och Oskar på Tette och kladdade ner hela magen och ryggen! Kolla bilder på http://stuttsi.bilddagboken.se/ snacka om att folk kollade speciellt de dagis som var ute och gick, de stannade och stirrade, stackars småbarn! Då deras fröken sa "NU går VI" haha snacka om att det var lite pinsamt.

Sen skiljdes vi åt, Tette och Stefan åkte hem till Tette och hade lite penkrig! Sen nu sitter man här och gör lite engelska!    

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo