Family time<3

Familj
När man som mest behöver det så finns ni där. Det är helt sinnes, att vi kan snacka om allt är så otroligt skönt. När allt är så rörigt så förstår du mig till 100% och jag uppskattar dina tankar och åsikter om de hela. Jag vet att du alltid vill mitt bästa och det betyder mycket för mig.

Så klart så har jag snackat med alla mina små sötnosar idag, ni betyder så mycket för mig! Tänk så mycket besvär bara för en present, tänka sig Tina och Tette är ute och handlar! Ja men det slutade bra iaf!

Dock haft en ytterst trevlig kväll med familjen, satt ute och käkade, snackade skit och lite så. Stackars min lilla morfar har varit på sjukhuset idag, inget skoj. Men som tur var så var allt bra, eller ja så bra som de kan bli!
- Vad gjorde du i fredags?
- Hrm ja jag vevade fiske lina i 3h! haha

Snacka om att inte ha något liv, men det var bara för att Simon och Johan är så söta. Min bror och hans kompis är så söta, frågade så gulligt och jag kunde hjälpa dem.

Satt sedan ute och snackade skit och lyssnade på alla de gulliga låtarna som jag fått av Pontus, Stefan och Mattias! Så sött, men man blir ju förvirrad om man lyssnar noga på texterna!

Sitter just nu och tänker på hur jag ska göra, och på vad jag ska göra imorgon. Men jag kommer dock inte fram till något, kom på att det är idag jag ska göra det! Mammsen kom dock på att jag måste sy mina gardiner, hrm liksom Jippi vad skoj eller inte! Får nog snart nanna kudden?  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo