Översvämning!!!

Vatten
Usch fy så trött på vatten nu så de inte är sant. Jag har då varit nära vatten alldeles för mycket nu de senaste dagarna! I torsdags kväll hade vi fått översvämning i källaren eller ja i gången utanför vår källare osså kom det in lite i mitt rum.

Till och med vatten underifrån då har de gått för långt! Så jag fick då fösa vatten i ca 1½h, sen fick man gräva med händerna i ett par brunnar usch fy som de var skit och inte nog med det så fick jag sedan offra mig att tömma elskåpet från allt vattnet, snacka om att sätta sitt liv på spel, men liksom hallå det var ingen av de andra som vågade! Haha snacka om att vara fega till och med alla ni män som säger att ni är så tuffa ni fegade ur! Sen kom vi in i vårt lilla träningsrum och upptäckte att där var blött under heltäckningsmattan oh snacka om tråk! Så där fick man ligga oh kräla på golvet oh klippa i mattan med en papperssax haha!

Snacka om att jag är grymt trött på vatten, somnade direkt när jag la mig efter allt de där och fick hoppas på att jag inte skulle vakna flytande! Men jag klarade mig, men dock skit trött osså skulle man ju till jobbet! Ohh halvt död men klarade mig di iaf, fick veta att vi skulle städa lite tvättstugor osså, så ganska så lugnt. Men det blev snabbt ändrade planer! Vi fick veta att vi skulle hjälpa till att dammsuga med en vattendammsugare aha ganska så coolt, fast det var översvämning i en källare så vi förste och sög vatten i ca 2-3h jag och Rebecka!

Sen efter det fick vi veta att vi skulle rensa bort skit oh jag menar skit! Haha då vi kom på att vi skiter i de här! Sen samtidigt som de där så skulle vi sitta vakt åt hissnissen för där var ca 1½meter vatten i hissen som skulle pumpas undan, osså var där tvungen att sitta någon oh vakta så att ingen skulle ploppa i! haha snacka om ha tråkigt då jag och Rebecka fick sitta där i ca 2h! haha men de komiska var att vi skulle försöka räka ut hur lång tid det skulle ta, då vi kom fram till att det pumpade ut ca 5cm på 5 min! då hissanissen hade sagt att där var ca 150cm hehe! Men ja vår matte blev inte så bra för vi glömde bort vad vi skulle räkna ut ås vi kom fram till 150sm haha:P vilket innebar ca 2h!

ahh sen efter lunch fick vi använda vattendammsugaren och suga mer vatten i källarna snacka om att vi hade skoj! Nu får vi faktiskt tömma honom haha! sen lekte vi en lek då vi var tvungna att moppa för där fanns ingen kontakt så att vi inte kunde använda vår sugare! Haha så skoj vi hade oh som vi skrattade! Sen käkade vi kaka och hade det trevligt, sprang sedan ut i regnet och satt upp lappar på dörrarna! Sen fick vi sluta! När vi hade sjungit lite regna låtar osså! Sen nu ja då sitter man här och slipper regnat, har varit så trött de senaste dagarna så inte pallat skriva förrän nu!        

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo