Jag satt oh tänkte...

Allt jag någonsin har önskat mig, står nu framför mig. Jag viste inte att kärlek fanns. Du är mitt hjärta, min själ, mitt allt, de jag kommer hem till. Att kärleken fanns, jag var inte säker. Jag trodde aldrig att kärleken kunde vara så säker. Att du inte förstår, snälla bli min själ, mitt hjärta, mitt allt. Snälla bli den jag kommer hem till om kvällarna.

Hej imorgon och hejdå igår! Jag vet vi borde säga hejdå. Men inget får komma i vägen för oss. Jag har väntat, väntat på denna dag. Jag vill leva såhär för evigt. Men jag väntar fortfarande på imorgon, men lever i igår. Men måste gå vidare, men jag har väntat på denna dag, jag bara väntar och väntar. Hej imorgon och hejdå igår! Vi har väntat på denna stund, men vet inte varför. Jag väntar fortfarande på imorgon.

Du vet jag gör vad som helst för kärlek. Jag dödar för kärlek. Det var något speciellt med vägen, jag vet att du är där. Jag minns allt som igår. Jag har en sak att berätta, jag dödar för att få kärlek. Du utropar, då börjar det igen! Jag vill förklara, jag vet att du är rädd och vill försvinna bort. Men jag vet innerst inne så behöver du mig. Jag dödar för kärlek, jag tänker inte låta dig vara, jag gör vad som helst för att få ha dig för mig själv.

Jag vill inte ha, jag vill inte be, jag vill inte vara med dig något mer. Jag vill aldrig igen se dig! Tänk vad allt kan förändras på en minut, ett sms och allt kan vara slut. En sekund, en minut och allt är slut. Jag vill inte ha, jag vill inte ge, jag vill inte ha något mer.  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo