En dag på jobbet...


En dag på jobbet ja! Jag som trodde att allt skulle bli skit, när jag vaknade i morse så såg att skit ut, det regnade som om himlen hade öppnat sig. Jag kände inte alls för att gå upp ur sängen. Ville bara ligga kvar där och somna om. Men var illa tvungen att gå upp, dock möts man av att regnet piskas mot rutan när man kommer upp för trappan, verkligen inbjudande att man vet att man har en hel
arbetsdag framför sig där ute. Så hade man åter igen packat väskan, var på G ut i regnet, kände bara hur jag
vill vända igen och gå in. Men nej de kunde jag inte.

Så satt man på bussen, usch fy. Det går så snabbt så är man helt plötsligt
på jobbet! Allt är som en enda repris, för alla sitter exakt på samma ställe varje dag, tacka vet jag skolan! Men så kommer den första glädjen på dagen REBECKA! När jag ser dig vet jag att dagen kommer vara rolig och så mycket som vi skrattar tillsammans så! Men jag vet också att det nu är bara 3 dagar kvar, sen kommer du inte vara på jobbet mer =( det är helt deprimerande, att tänka så. Försöker låta bli men de går inte!

Så slår klockan 07.15 och det är dags för Charlie oh Mimmo! Jag vet det låter sjukt, det är ett barnprogram som går varje morgon som vi ser på jobbet! Det är sjukt konstigt kan man säga de typ dum förklarar alla barn. Men det är ändå ganska så skoj, tycker iaf jag och Rebecka! Vi har ganska så roligt åt Charlie oh Mimmo när vi går runt i rabatterna och krafsar haha! så sjukt skoj att jag får vara med dig om dagarna Rebecka, som idag då vi lekte Hip-hopare!

Haha, ja alla de konstiga människorna som snackar med oss! Oh ja som den som spelade så sjukt hög musik kl 08.00 och vrålade som in ifrån sin balkong, helt själva sjukt! Som den där tanten; Så fint de blir!...De regnade innan! Haha som vi skrattade! Jag vet inte hur många konstiga människor vi har sett och snackat med idag. Kom på den där arbetaren som frågade står ni där i skuggan och gömmer er!? Vi bara haha nej, vi står här för att vi tycker att det är så skoj oh kratta ogräs! Men den
skummaste var den där mannen som kom typ på andra sidan parkeringen
och ropar hej 3 gånger oh skiner upp som en sol!

Dagen har trotsallt varit ganska så bra, bara det att jag är så sjukt trött
nu! Varit hos farmor en sväng oh käkat riktigt god middag och paj på de! Snacka om att jag inte behöver käka på ett tag!        

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo