Dom må vara annorlunda...

Dom må vara annorlunda men underbara ändå! Bara för att det finns människor som kanske är lite annorlunda än dig själv, så vet du inte hur personen är, bara igenom att se honom/henne! Du kan inte döma personer utifrån hur dem ser ut. Du måste ge personens inre en chans.

Hatar att se personer som snackar skit om andras utseende, antingen för att dem själva tycker att den andre är mycket snyggare än dem själva eller för att personen har någon form av handikapp. Att ni inte själv inte kan se hur otroligt dumma ni ser ut när ni står där och snackar ert skit. Ni tror att ingen ser, men det är fler som ser än ni anar!

Att ni inte kan acceptera att det finns personer som ser bättre ut än vad ni själva gör, är bara så lågt, men det är fan i mej lägre oh inte kunna acceptera att det finns människor som ser lite annorlunda ut än alla andra. Att vara handikappad innebär många olika saker, man kan ofta inte gör allt som alla andra. Men det innebär också att man kan göra mycket mer än vad alla ni andra tror.

Man är inte dum i huvet bara för att man är handikappad! Man är precis lika mycket värd som alla andra, bara det att man kan behöva lite extra hjälp med saker som värkar självklara för oss andra. Varför göra det svårare för någon som redan har de svårt? Sträck ut din hjälpande hand i stället och visa att du finns där.      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo