"Villervillerkulla"

124943-64

En dag på Humanus! Inte som alla andra dagar, den ena är fan konstigare än den andra! Man kan aldrig förut se vad som kommer hända, bara att något kommer hända! Just denna dag fick vi veta att alla från ”Villervillerkulla” hade kommit på besök! Hur det nu kommer sig, de får ni fråga Lillagubben!
Haha ganska så trevligt eller vad säger du Elly? Du har ju fått ett nytt namn! Pippi! Efter som Lillagubben gav dig ditt namn så fick han ett han med! Sedan hans kompis också Herr Nilsson! Sedan fick ju även starars Sebastian och Tette nya namn Tommy och Annika, så nu mera är vi syskon! Men det är nog trots allt mest synd om Kajsa och Angelica! Som numera heter Kling och Klang! Stackars Tina fick också nytt namn ganska så snyggt tycker jag Prusiluskan, även Fredrik haha som numera är Prusiluskans hund. En mycket givande konversation utspelades innan vi skulle ha lektion: 

Hejsan Annika, det är Tommy. Allt bra med dig siss?

Jodå! Det är bara bra, hur är de sj?

Jodå fan. Det är gott. Strulade nyss med Prusiluskan. Gör du då?

De låter bra, ne jag gör inte så mycket, saknar Pippi! =P haha sen kom jag på att jag aldrig har diggat hästar alltså Lillagubben!

Hehe okej, men Herr Nilsson är väl okej? Eller? Mm, Pippi är fin. Jag diggar hennes bröst som fan. Men Prusiluskans hund är fan dryg! Hatar henne!

En mycket givande dag, de här. Men det var ganska så komiskt! Men som sagt vad kan man förvänta sig, det är trots allt Humnus! 

martina skrev

ja asså vilken dag:P aså tommy du hatar mig snyft..:( puss på dej tette

Den 2007-01-30 klockan 19:52:05.
http://alvesparr.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo