Verkligheten tar aldrig semester!

124943-58
Allt och alla försvinner ibland iväg på något som alla brukar kalla för semester. Bort från verkligheten, men i själva verket så tar vi bara paus från vår egen verklighet och sedan åker någon annan stans och tar del av någon annans verklighet. Men verkligheten tar aldrig semester. Den finns alltid, alltid där. Var man än är, så är verkligheten där. Den finns med en som en vän genom hela livet. Både på gott och ont.

Alla på denna jord berörs av verkligheten dagligen, men på olika sätt. Verkligheten kan vara fruktansvärt svår och tuff, men ändå så underbar. Många tycker att den är underbar för de mesta, men har sina dåliga stunder. Men om man kollar runt om i världen är verkligheten fruktansvärd. Människor dör varje dag och det föds människor varje dag. Men alla som dör, dör inte en rättvis död. Alla ska vi en vacker dag lämna denna jord och på de viset somna in och sluta ögonen för evigt.

Men alla har inte den ”turen”, de får lämna vår jord genom att lida eller på grund av någon annan. Verkligheten borde förändras och det är bara upp till oss. Det är vi som styr jorden och därför är det vi som styr verkligheten. Det är bara vi själva som tillsammans, kan ändra på det som vi kallar verklighet.

En person kan inte ensam ändra på verkligheten. Det krävs mer än en, två eller tre för att detta ska ske. Alla på vår jord, måste tillsammans gå ihop och ändra på verkligheten, så att det i alla fall inte är någon som lämnar vår jord på grund av någon annan. Sjukdomar kan ingen rå för, men det finns hjälp. Tillsammans kan vi hjälpa varandra till en bättre verklighet. Ensam är svag, tillsammans är vi starka.      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo