Väntan, önskan och längtan...

124943-49

Mitt liv består av väntan och längtan. Det ända man gör hela tiden utan att ibland tänka på det är att vänta och längta. Man väntar eller längtar alltid på/efter något eller någon. Tänk dig själv att vakna på morgonen, då de första man gör är att vänta på bussen, för man ska till skolan, sedan längtar man till skolan för att man ska få träffa alla sina vänner. Ja, då är man där igen man står där och väntar/längtar. Sen kommer man till skolan, då väntar man på sina vänner och på att lektionen ska börja, så längtar man att den snart ska va över igen. Sen sitter man där och längtar tills det blir helg igen och man får va ledig från skolan. Men samtidigt som man längtar så väntar man.  

Mitt liv består till största delen av väntan och längtan speciellt väntan på att få träffa dig och längtan efter att få vara dig nära. Du pojken i mina drömmar, önskan är så enorm men längtan ännu större. Du kan inte förstå hur mycket jag önskar att få vara dig nära och hur mycket jag längtar efter att få vara din.  
Man väntar dagligen på något/någon precis som man önskar sig något eller längtar efter någon/något. Dagligen jag har den känslan, att jag önskar att du vore min och jag din. Längtar efter att få ha dig nära min kropp blir bara större för var dag som går, känna dina andetag och allt de där. Jag väntar på att denna dag ska komma.   

Även om jag snart inte orkar vänta eller längta mer, så kommer jag aldrig någonsin sluta önska, att denna dag snart ska slå in, då du och jag finner varandra. Evig lycka, vi då tillsammans kommer att få. Även om denna dag inte är idag, imorgon eller om två veckor. Så tänker jag fortsätta att hoppas på att denna dag ska slå in. Men vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin att sluta önska, har man ingen önskan så kan man inte vänta eller längta. Allt hänger på något sett ihop, kanske inte med någon stor mening. Men det är de lilla som betyder så mycket. Men det har ändå stor betydelse. Precis som du har för mig. 

Kan än idag inte sluta längta efter dig, det bara går inte. Jag väntar dag och natt på dig, precis som jag önskar av hela mitt hjärta att det ska bli du och jag. Det är bara jag själv som kan ta ifrån mig min väntan, önskan och längtan efter dig. Det finns ingen annan som någonsin kan ta det ifrån mig, inte ens du.  

Jag önskar att få se dig, längtar efter ditt leende men jag älskar dig för hur du är som person, inte hur du ser ut. Men sen kan du inte hjälpa att du är så otroligt snygg. Men det är en annan sak. Det är din insida som jag älskar och din utsida som jag tycker om. Din personlighet, det är den som jag har fallit för. Det är de viktigaste för mig, hur du är som person inte hur du ser ut. Utsidan är bara ett stort + i kanten, det är insidan som betyder så mycket.

Detta går bara inte, min väntan på dig bara växer precis som önskan om att få vara din och längtan efter dig. Vad ska jag gör åt detta? Det finna nog inget speciellt svar, men jag tänker inte ge mig, för än om det inte blir du och jag så vill jag vara din vän…        
Anonym skrev

SööTnosen ;)

Den 2007-01-12 klockan 20:38:28.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo