Livet!

124943-45

Kan inte förstå? Vill inte förstå? Hur allt kunde bli så här, ett stort tum rum det nu finns. För evigt de kommer finnas kvar. Inget är som det var, oh kommer så förbli, inget kommer bli som de va förr. En gång oh aldrig mer! Jag hade allt man kunde önska sig och lite till. Var lyckligast i världen, men nu är allt skit. Vill bara här ifrån lämna allt. Livet stora gåta älska glömma och förlåta!

Livet är inte som de va innan men så är det livet förändras. Tårarna rinner och hoppet försvinner, men innerst inne så finns allt kvar. Lever nu tillsammans med alla mina minnen, från tiden då allt var underbart! Men alla dessa minnen levet kvar och så kommer det att förbli. Inget ska någonsin få sudda ut de som hänt! Oh inte heller något som händer. Det är mitt liv inte ditt!

Jag lever som jag gör och tänker fortsätta med det. Det är ingen/inget som ska få ändra på det! Lever dag för dag, med nya andetag! Dag för dag, så kommer det att förbli, jag var så lycklig men nu är de slut! Nu är jag lycklig igen men inte av samma anledning.

Men sånt är livet, det går vidare! Man ska inte deppa för saker som hänt utan le för att det är över. Det är inte allt/alla som förtjänar ens tårar och depp. Så låt livet gå vidare, så lever jag, dag för dag! Så släpp alla tankar och lev livet! Klarar jag det så klarar du det med!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo