Livet då/nu

Älska är ett så starkt ord, men kan inte hjälpa! Jag älskar dig! Man kan älska personer på olika sätt och med olika kärlekhetsgrad så är det bara.
Precis som vänskap. Klart att man ska se en stor skillnad på kärlek och vänskap. Som ordspråket ”Ge vänskap till många, ge kärlek till få, men ge ditt hjärta till en inte till två” Dessa ord betyder mycket och de stämmer.
Men ge man ska inte ge bort hela sitt hjärta för mycket för det kan en vacker dag ta slut. Denna dag kan komma då du minst anar det, vet av egen erfarenhet.
Tänk positivt även om det känns svårt! Livet är inte alltid så lätt, men man ska ändå tänka framåt. Man lever faktiskt bara en gång, så va glad för hur ditt liv är det finns många runt om dig närmare än du tror som har det mycket svårare än dig!
Man ska vara glad för de man har, de man har haft för det är inte alla som har samma tur som dig. Din vardag är någon annans dröm. Din mardröm är någon annans vardag. Allas liv ser annorlunda ut men du ska nog va glad för hur ditt liv är…      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo