Hatar er!

124943-50

Så trött på allt ni säger. Vet snart inte vem jag ska tro på. Alla sitter där och säger samma sak. ”Oh så söt du är” ”Har du bilder att skicka snygging?” Oh ja allt vad det är men är trött på det. För jag vet fan inte vem som menar det dom säger. INGEN! Verkar vara svaret på den saken, tyvärr drar jag alla över en kant, är bara så otroligt trött på alla.

Kan ingen förstå? Ni är fan lika dana allihop, är så trött på allt vad ni säger. Man kan fan inte lita på någon, sen ni som verkligen menar de ni säger er ser man tyvärr inte på samma sätt. Ni sitter där oh är hur gulliga som helst, men den är ni som alla andra. Är så otroligt trött på alla er, ni tänker bara på er själva och på era behov. Ni tänker inte länge än näsan räcker.

Ni är några jävla svin allihop! Man ska inte dra alla över en kant, jag vet. Men kan inte hjälpa det är trött på er och hur ni beter er! Jävla svin är vad ni är. Ni kan fan dra åt helvetet där ni hör hemma. Är så arg på er, ni tänker bara på en sak och är bara ute efter en sak.

Ni vet fan inte vad kärlek är och hur man hanterar det. Ni ska inte komma här och säga något, att ni vet hur det är för det vet ni verkligen inte. Ni vet inte hur mycket ni sårar mig för de ni gör. Ni tycker kanske att det är väll inget, men händer det om och om igen så är det inte så jävla skoj. Ni borde skaffa er ett liv allihop. Pallar inte lägga ner mer energi på er nu, lämna mig bara i fred, det blir bäst så för alla…

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo