En dag med Stuttsi o Buppsi!

124943-62124943-61
Är inte som alla andra dagar, nej inte precis! Dessa dagar är väldigt speciella. Det händer alltid saker som inte riktigt är så normalt. Vet inte riktigt hur man ska beskriva de hela. Men man kan i alla fall konstatera att det alltid händer något som är väldigt konstigt när Stuttsi och Buppsi är på äventyr.

Du vet vi höll nämligen på att dö av värmeslag när vi var inne på Åhléns! Men det är klart så heta som vi är så! Ho, äntligen var vi ute ur affären, vankade då mot bussen. Fick dock syn på bussen, så vi fick allt springa en liten bit! Men vi överlevde, sen på bussen. Hrm ja där va ju inte allt för rent längst bak! Värsta soptippen!

Ojoj, äntligen hemma efter nöd oh näppe! Pallade då oss upp på Stuttsis brors rum och planerade vår lilla vistelse i hallen! Så vart vi då klara för avfärd till hallen. Fy fan vad det var skoj att lira asså! Men som sagt ”fy vad äckliga, stinker skit, vi börjar boll vi har dräkt” Fete skoj, men sen när träningen var över, ja då flippade vi helt ut!

Det var nämligen ingen annan i hallen mer än vi. Förstår inte hur de vågar lämna os två, själva där inne. Sedan lyssnade vi på lite musik och ja ni vill inte veta vad vi gjorde i omklädningsrummet? Skaka rumpa och släpp brösten fria!

Mycket underhållande, sedan tog vi oss till Nöjes! Men ja där ”råkade” Stuttsi fälla en av dem som arbetade i affären! Snacka om pinsamt, men vi överlevde. Käkade sedan pizza, mums! Mycket gott men vi pallade dock inte käka upp allt.

För sedan blev det godis och myspys framför datorn. Haha! Hur dum får man va asså? ”Tuttarna i taket” eller hur var det nu det var, våra små bonnepojkar ;] Så jävla väck asså, men skoj hade vi!  Snacka om blåsta, ”åsnan” fan inte vi som började!  Fan kändes ju som om vi va höga, supit, varit på party och skakat rumpan hela natten! Somnade pang bums på kudden!        
martina skrev

hahahah sicken freda asså:P

Den 2007-01-28 klockan 13:16:31.
http://alvesparr.blogg.se
Tette skrev

Haha klart! Den kommer man inte glömmmma i första taget!

Den 2007-01-28 klockan 13:22:18.
http://tetteandersson.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo