En dag i Lund!

124943-46
Idag träffade jag mina underbara men ja inte allt för normala vänner. Ja, en sak som är säker är att allt annat folk som var i Lund denna dag måst ha undrat om vi va riktigt friska, de flesta trodde nog att vi kom från något slags behandlingshem. Kanske St:Lars!

Tette, Sebastian och Oskar rymde ifrån stackars Tina och Elly. De flydde in på Kappahl, sedan ut över torget bort mot Jack and Jones. Aha sedan in på Tiger!

Åter igen på Mårtenstorget allihop! Där Oskar och Tina skulle dansa kring granen och så klart så raggade dem upp en gubbe som skulle dansa med dem.

Färden fortsatte sedan in på MC där de blev lite så komplicerat haha stackars ungar! Här kommer vi som inte betedde oss allt för normalt. Haha Tette hade kamera med sig och ja den använde flitigt av Oskar och Sebastian.

Sedan när vi lämnade MC med en flykt så blev stackars Oskar ner sparkad av Tina men han gav igen genom att hoppa på henne och sen våldtog han Tina på Mårtenstorget. Vilket var ganska så underhållande för alla andra människor som var ute vid denna tid inklusive för Tette och Elly som bevakade det hela på avstånd medhanns Sebastian intensivt fotograferade händelsen. Sen bar det av till stationen, oh där tog färden slut…    

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo