Vi är inget utan varandra!



Vi finns alltid där för varandra när vi behöver det som mest. Jag vore inget utan er två<3 Vi är mycket speciella, vi 3 tillsammans. Kan inte tänka mig ett liv utan er, undra hur de skulle va? Jo mycket, mycket komplicerat, mer än vad det är nu ;) Men det skulle ju vara världens undergång om vi 3 inte fick vara tillsammans. Inget/inget kan någonsin stoppa oss, vi är oslagbara tillsammans, så är det bara. Vi är inget utan varandra, eller i alla fall inte mycket! De 3-luffarna för alltid tillsammans. Det är så det ska vara från och med dagen då vi 3 träffades.


Vi har dock även haft en mycket givande dag i detta Lund! Cirkulerade då först runt lite här och där, blev jagade av den där pojken med City-tidningen. Stackars pojk! Men vill man inte så vill man inte. Sedan så provade vi dock på oh spana in lite folk, funkade ganska så bra tycker jag. Sprang dock runt som fånar i alla affärer, många givande skratt fick vi dock.

Men plötsligt så kom Tette på att hon var tvungen att ta ut pengar, så hon traskade iväg för att ta ut pengar, medhanns Ellie oh Tina kollade bion! Men så var automaten flyttad snacka om otur! Så stakars Tette fick vandra till nästa automat oh där hade hon oturen att träffa *Herr Nilsson* Men sprang där ifrån, bort till bion. Där de 3 luffarna sedan bestämde sig för att gå till MC och käka som det brukar sluta med varje gång vi är ute och vandrar. Men vad pinsamt där va han ju! Tette överlevde dock, men de va precis.

Hur var det nu ”Vi både pumpar och suger” sedan efter de där lilla uttalandet så skyndade dem sig upp för trappan. De kände hur allas blickar föll på dem. Sökte skydd på andra våningen där det sedan utspelade sig andra konstiga saker. Lite smått förvirrade som alltid satt de sig för att börja käka, då de plötsligt hörde ett konstigt, ja väldigt konstigt ljud! ”Hjälp, de mixar ungarna” haha de lät ju så, ”De blandar könen” Haha, nu fick vi snart inte luft. Så mycket som vi flabbade. Alla våra torra skämt. Då Tina plötsligt utbrister ”Öhh den ungen snusar” haha var fick hon nu de ifrån tänkte de andra två! Men då säger Ellie plötsligt ”Är han svenska då?” Vi bara hallo, vad seplar de  för roll han ska ändå inte snusa! ”Men danskar skiter faktiskt i det” Men de Ellie hörde på bussen var nog de bästa skämtet, men ändå inte!

Det hade kommit på en pojk som hade sagt ”En blatte inom Lund” föraren hade bara kollat på honom och frågat ”Ursäkta?” han hade då svarat ”Ja, en blatte till Lund! Jag är ju inte svensk” Hrm fören tryckte in och då säger *blattens* kompis ”Men då åker ja svart, alltså gratis!” Föraren tittade skumt på honom, men de hela skulle va ett skämt eftersom han var *Neger*. Ganska så komiskt men folk som kan skämta om sig själv, där ibland ingår vi 3 så klart!

Sedan traskade vi till vår lilla butik där vi prövade masker och snygga hattar, tills vi blev ut jagade! Fortsatte då till Lindex och sedan in på Åhlens för att fortsätta att prova hattar. Mycket skoj, folk kollade och skrattade! Men där förgyllde vi deras dag. Drog sedan hem till Tette, där vi avslutade vår dag…    
Anonym skrev

Naw det var en alldeles underbar dag med er =) Ni är det bästaste:)

Den 2007-02-20 klockan 22:45:01.
Anonym skrev

Naw det var en alldeles underbar dag med er =) Ni är det bästaste:)

Den 2007-02-20 klockan 22:45:05.
Anonym skrev

de andra kommentarerna var från mig men mitt namn bara försvinner:S // Elinore

Den 2007-02-20 klockan 22:45:31.
Tubbe skrev

Haha ni ser jue ut att haft en trevlig dag iaf x)

Den 2007-02-22 klockan 11:47:06.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo