Va fan ska man säga?

124943-103

De kan man undra, det finns inga ord som kan beskriva denna dag, eller? Nej, inte vad jag kan komma på. Tror nog att de där stämmer i alla fall ”Vi har stigit upp, men vi är inte vakna” Men det är inte så konstigt, så som vi höll på igår gummsi<3 Snacka om att vi flummade, hur var det nu ”Jag har möss i min källare” haha, klart där va ju två stycken igår! Snacka om att filmen va så sjuk, så det inte är sant. Som vi skratta! ”Hon är svart!” haha ”Ja och billig” jag älskar din kommentar brollan<3

När somnade vi? Det var en bra fråga, efter många om och men så, slocknade vi totalt. Hade då redan planerat morgondagen perfekt! Då vi skulle gå upp 08.00 men de sket sig, steg istället upp 08.30 men sak samma! De var i alla fall mörkt där nere i underjorden/källaren. Sedan stod duschning på schemat, vilket funkade utmärkt! Dock vart Tina lite smått trött/väck mer än vanligt alltså, hon hade skit ont i nacken, men överlevde i alla fall. Men de var inte mycket mer, sedan käkade vi frukost, eller ja vi försökte i alla fall. Stackars Tina kunde inte käka så mycket, utan lekte tant! Sedan chattade vi lite och skrev ”novell” sedan plockade vi ihop våra små saker, tog bussen in till Lund 10.51!

Sedan träffade vi Fidde! Snackade lite med honom sedan sprang vi runder i några affärer som små galningar. Träffade då plötsligt Belle, stack och fikade, mycket trevligt. Vår andra frukost för dagen. Sedan var Belle tvungen att ta tåget hem, men vi andra två stacka för att hämta den lille fjanten Sebastian!

Vilket vi också lyckades efter att ha tagit oss igenom den stora folkmassan. Sedan var så klart Tette i behov av en toa, men var för snål för att betala 5 kr. så de fick bege sig bort till mormors bageri, igen för andra gången! Sedan kollade vi på lite guldfiskar och annat skit! Sebastian var sedan tvungen att gå till skolan för att ha utpressningssamtal.

Vi fick då dumpa honom, vi skulle sedan hämta fjanten #2 Multiii! Sedan fick vi då springa till bussen, för att Tina den fjanten gnällde och hade ont i nacken, så vi stack hem till gropen! Chillade lite och flummade som vanligt, sedan ringde fjanten #1! Frågade om han också fick vara med, så klart fick han det.  Det kunde nog inte bli värre nu 2 fjantar också Tette och Tina i samma rum!

Den där jävla pipleksaken ska jag fanken kasta långt åttta helvete! Vi har nog fått tiniiiiitus nu allihop! Det är i alla fall inte konstigt, tycker grymt synd om dig Tina som hade så ont i nacken. De två fjantarna var dock inte så snälla hela tiden, de hoppade på stackars Tette! Tette trodde typ att hon skulle dö! Haha, många skratt blev det dock, ”Är det så de känns att ha gruppsex så ska jag aldrig ha det” tss! "Men du hade de precis!" 

Haha fick nästan inte luft så mycket som vi skrattade, ”Tyst Stuttsi, vill i alla fall ha lakrissex med mig” haha eller inte, vill och vill! Men så blev det, lite smått taskiga mot lille Tette, hela dagen. Även kastade fjanten #1 gurka mellan brösten på stackars Tette. Fotade gjorde fjanten #1 också som vanligt! Försökte dock att lyfta ner Tette för trappan men inte så lyckat. Men denna dagen var då lyckade tillslut<3        

Sebbahia skrev

Hahah, klart dagen är lyckad när jag och Stefan är i farten :D

Den 2007-02-27 klockan 09:44:58.
Multi skrev

Lett fett ^^
ska ta med mig öronproppar nästa gång jag kommer xD

Den 2007-02-28 klockan 14:56:19.
http://www.unrealconnect.info.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo