Simma lugnt!

124943-89
Hur var det nu? ”Simma lugnt, så ses vi på McDonald’s sen?” En mycket givande reklam, får jag ju lov att medge! Eller inte! Men, men de var i alla fall så det var!

Men först och främst så var det lite annorlunda då man skulle betala, vem skulle betala först? Hrm ”Ett barn!” fick dock betalat osså, ”Eller man kanske ska säga en ungdom? Ni är inte precis bara längre!” haha, nej det kan man inte påstå! ”Haha, ja barn går ju in gratis, så där lurade ni oss inte” Haha, så kan man ju också se de! Oh men gud så underbart söt han va då!
Det är sinnes!

Oh äntligen inne i omklädningsrummet. Men innan dess så ”Hur va de nu? Vi skulle gå in genom den första dörren till vänster va? Där som det står herrar?” de hade nog inte gjort någon större skillnad! Det fanns ju pojkar och män inne på damernas också! Konstigt nog, de hade ju inte heller så bråttom ut där ifrån precis! Men de hade vi! Fort som fanken in i duschen!

Snacka om att vi va heta i de vi hade på oss när vi badade! Ojoj, värmen steg i vattnet när vi hoppade i! Haha Tette hade ju 3 delad bekini! ;) Tycker faktiskt att du och jag gummsi har varit väldigt duktiga idag! Simmande tillsist 30 längder och trampade vatten som idioter, snacka om att vi har varit uberduber duktiga! Haha, ja vi gjorde ju lite annat också när vi ändå va på badet!

Hur va det nu gumman? Jag gjorde vadå? ”Tjuv- Fuskade” vad det nu innebär vet jag inte! Men de vet du gummsi ;) så sjukt skoj! ”Det var en tant som tog mig på röven” haha ”Va, stoppade du din tumme i röven på en tant?” haha, som de kan bli ibland! ”Nej”.

Det blir då nästan aldrig som man tänkt sig när man är med dig gummsi, men tur är nog det! Oh, så sexi! Vi är så otroligt heta var vi än är! Haha den där bastun, var dock inte riktigt som den skulle va, eller vad säger du? Höll ju på att bli grillade! Haha ännu hetare på gröten! Men kom ihåg de vi ses igen ;)
Vi ska va våta lite oftare du och jag gummsi<3 Tolka de som ni vill för de gör vi^^   

Även ett tappert försök att lira innebandy, gjordes av mig idag! Inte så lyckat precis, men de kan bero på att man var trött som man var och att de småpojkarna man lirade med kunde lira och det kunde ju inte jag! Sjukt snällt av dig i alla fall att du frågade mig Filiph de värmde<3 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo