Mkt trevligt!

124943-66

Som sagt dagen började som alla andra dagar, med en dag på Humanus men min älskade Pippi-familj. Alla samlade ännu en dag! Men denna dag skulle vi inte tillbringa så mycket tillsammans.

För sen skulle de fyra mössen och ormen träffas! För de andra ormarna kom inte =/ Dem skulle iväg! Synd om stackars ormen! Men trevligt hade vi i alla fall, skulle ju ta oss till Nöjes för oh hyra film! Vilket gick underbart eller vad säger du Elly? ;] Vi två kommer nog aldrig få bestämma film, i så fall får vi ha egen filmkväll.

Men fick i alla fall hyrt film, sen efter det pallade vi oss ut till MC, men där på vägen så ja såg vi något intressant! Ni vet ”Eyo ska vi hänga vid Lidel?” Haha! Äntligen nådde de fyra mössen och ormen sitt mål! Fick dock vänta lite på maten, men så brukar det vara! Speciellt stackars Tina! Det var sedan dags för dagens sugrörskrig! Mellan Tina och Victor som vanligt!

Sedan väntade dock en lång gångväg hem, men vi klarade av det. Fick dock för oss att vi skulle kaxa med några småpojkar, men dem våga inte! Så vi pallade oss hem i stället. Äntligen hemma, efter en lång promenad.

Nu började de intressanta, vad var de för filmer vi hade hyrt! Ja juste, de kan ni ju fråga Elly oh Tette, hehe! Men ett gott skratt fick vi allihop i alla fall, så ni ska inte klaga! Vi sa faktiskt att vi inte skulle välja, men jo de skulle vi viste göra! Så ni får skylla er själv! Nog om de, sen käkade vi godis som aldrig förr! Flummade lite och ”kollade” på filmerna som va så ”bra” haha!

Sedan somnade vi! Men kändes som om vi vaknade direkt igen, bara för att Elly och Victor skulle upp 08.00! Haha snacka om att vi va trötta allihop! Somnade fan, sen när vi kollade film igen.

Har haft en mkt trevlig filmkväll med mina underbaringar, tyvärr kunde inte alla komma, men så kan de va! Nästa gång så ska vi inte ha filmkväll utan sexkväll kom jag och Sebastian fram till!     


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo